Predsjednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je građanima koji nisu uspeli da uđu u beogradsku Štark Arenu, u kojoj se održava Svečana akademija povodom 13. rođendana stranke, da će ovo biti posljednji izbori na kojima predvodi SNS, ali im je obećao izbornu pobjedu i bolju budćnost za njihovu djecu. U Arenu je stigao autobusom.

Vučić je uoči početka svečane Skupštine SNS građanima poručio da će svako od njihovih mjesta posjetiti u narednim mjesecima.

On je izjavio da je osnovni zadatak vladajuće stranke da se „bori za Srbiju i njen narod“.

„Borimo se za svakog običnog čoveka i da pokažemo razliku između pristojne Srbije i onih drugih koji bi da je unište“, poručio je ispred Štark Arene.

On je dodao da je u centru Arene donesena mašina – „Radiša“, koja je služila za gradnju puteva i pruga.

Ranije na Novom Beogradu uočen je veliki broj autobusa i brojni građani koji su iz unutrašnjosti Srbije došli na izbornu skupštinu SNS u Beogradu.

Danas je iza zatvorenih vrata održana izborna skupština SNS. Iako je odbio da se ponovo kandiduje za mjesto predsjednika stranke, Aleksandar Vučić ostaje na čelu SNS do izbora koji bi trebalo da budu održani 3. aprila sljedeće godine.

NE PROPUSTITE
Tragedija u Čapljini: Poginuo radnik iz Tešnja nakon pada s trećeg sprata

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime