Bojkot i BUNT! Potpisujemo ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim “reperima”, jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema šta da traži tu. Jer: “nije Srbija šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koju vetar nanese!, stoji u peticiji

Nakon što se pojavio snimak incidenta na jednom od nastupa popularnog bh. dvojca poznatijih kao Jala Brat i Buba Corelli, u Srbiji je pokrenuta peticija da se sarajevskim reperima zabrani ulazak u ovu zemlju.

Naime, kako se navodi u srbijanskim medijima Buba i Jala su sa reperom Inasom, 31. jula nastupili su u Nišu. Dok je Inas pjevao svoj blok, jedan dječak je došao na binu nakon čega su ga, vjerovatno ljudi iz obezbjeđenja, gurnuli nazad među publiku, što se i vidi na jednom od snimaka.

Ono što je srbijansku javnost razbijesnilo je činjenica da Buba Coreli, koji se vidi na snimku, nije poduzeo ništa kako bi zaštitio dječaka koji je došao na njegov nastup.

Zbog toga je napravljena peticija da se reperima zabrani ulazak u Srbiju, a do sada ju je potpisalo preko 19.000 ljudi.

Kako nezvanično saznajemo, momci sa snimka nisu iz obezbjeđenja već je u pitanju Bubin rođak, sa kojim je bio tokom pucnjave na Stupu prije nekoliko mjeseci, i njegov prijatelj.

NE PROPUSTITE
Stravičan sudar kod Olova: Poginula jedna osoba, saobraćaj obustavljen

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime