Korona žurku u Bijeljini, a na kojoj je nađena i droga, organizovali su visokorangirani članovi PDP Bijeljina i njihovi simpatizeri, otrkiva Srpskainfo.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina na žurci su zatečene 22 osobe i četiri ispred, a sve se dešavalo u vikendici Paradiso koja se nalazi u blizini Bijeljine.

Izvor Srpskainfo otkriva da je na žurci zatečen visokorangirani član PDP Radosav Đokić, a koji je sada i odbornik u skupštini Bijeljine, a ranije je bio dirketor Turističke organizacije Bijeljina.

– Osim njega, tu je zatečen Cvijetin Vilotić koji je bio poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske ispred PDP, a koji je bio veoma pijan. Vilotić je ometao policajce u obavljanju svojih poslova, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao skoro dva promila alkohola u krvi – kaže izvor Srpskeinfo.

On dodaje da je Vilotić ostao poznat u javnosti jer nikako nije uspijevao pročitati neke riječi u Narodnoj skupštini.

Od visokorangiranih političara tu je zatečen i Petar Vidaković, takođe član PDP, a koji je ranije bio direktor Banje Dvorovi.

– Ostali gosti takođe koji su zatečeni u ovoj vili su simpatizeri PDP, a bilo je i dosta žena, kao i dvije djevojke iz Srbije. Kod jedne od njih je nađena droga, a druga je pijana ometala policiju – dodaje naš sagovornik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime