Naš as Miralem Pjanić još nije napustio Barcelonu, a do završetka prijelaznog roka ostalo je još pet dana. “El Mundo Deportivo” danas piše da je u Barceloni zavladao pesimizam u vezi odlaska našeg reprezentativca, jer je sve manje nade da će Pjanić uopće napustiti Nou Kamp.

Juventus je, navodno, izgubio interes nakon što su doveli jefitnijeg Manuela Lokatelija (Locatelli), dok se Fiorentina okrenula Lukasu Toreiri (Lucas Torreira), koji je doveden na posudbu iz Arsenala.

Roma zbog velike plaće ne može podnijeti povratak Pjanića u Rim, dok je još uvijek koliko-toliko aktuelna opcija odlaska u Napoli.

Trener kluba iz Napulja Lućiano Spaleti (Luciano Spaletti) je već radio sa Pjanićem u Romi, te ga je lično zvao kako bi mu predstavio svoj sportski projekat. No, “El Mundo Deportivo ” piše da i nije toliko izvjestan odlazak na jug Italije.

Šta će biti ako Pjanić ostane na Nou Kampu? Nizozemski stručnjak Ronald Kuman (Koeman) ne računa na Mireta, tako da našeg asa najvjerovatnije čeka košmarna (polu)sezona…

NE PROPUSTITE
Ekonomski efekti Erdoganove posjete BiH

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime