Slađa Alegro kao i svi muzičari nakon “zaključavanja” tokom pandemije koronavirusa presretna je što se ponovo može baviti svojim poslom na normalan način. Ipak, u razgovoru za Provjereno kaže kako osjeti da su ljudi još zakočeni.

– Meni je osjećaj kao da nikad nismo ni prestajali, ali još uvijek se u vazduhu osjeća neka bojažljivost među ljudima. Kao da se nisu jos dovoljno opustili. Previše stresa i straha je bilo, trebaće vremena svakako – kaže Slađa.

Iako je iza nas bio globalno grozan period, njoj će ostati rado u sjećanju…

– Pored toga što ne mogu zanemariti loše stanje svuda oko mene, nesrećne ljude, bolesne, nemoćne, smatram da imam pravo da kažem da je meni donio najljepše provedeno vrijeme pokraj naše kćerkice. U najljepšem periodu njenog odrastanja mi smo bili tu, zajedno. Gledali smo da maksimalno iskoristimo svo slobodno vrijeme koje smo imali.

Slađa je jedna od rijetkih pjevačica koja iza sebe nema nijednu aferu. Za Provjereno je otkrila kako joj to polazi za rukom.

– Prosto. To je moj način i stil zivota, nisam ništa radila sa namjerom, već sam živjela kako bih i da nisam javna ličnost. Za sve ove godine, nisam imala neprijatnih situacija ni među kolegama. Pažljivo biram saradnike, i moram priznati da su to uglavnom divni ljudi. Saradnja sa većinom traje preko deceniju. Zavisi sve od vašeg stava i od toga šta želite da postignete. Meni je važno, da svi budu zadovoljni, da se uvijek vratim na isto mjesto, jer to onda znači obostrano uspješna saradnja.

Posjetite Sladju Allegro na Instagramu ( kliknite na sliku)

Čini se da danas svako ko poželi može da pjeva, ipak Slađi ne smeta ta isprofanisanost estrade.

Svako radi kako misli da treba, bori se… Ja sam za to da svak bira šta ce slušati. Od vas zavisi kojim i kakvim ćete putem ići. Svak od karijere i bavljenja ovim poslom bira šta će uzeti. Nekima je važan samo novac, nekima slava… Ja mislim da je važan trag, ono šta ćete ostaviti iza sebe i da li ste zaista bili dobri i priznati u tome čime ste se bavili.

Ono što želi da istakne je da joj se nikad nije dogodilo da su je kolege razočarale.

– Sa svim kolegama sam u korektnim odnosima. Imam par prijatelja sa estrade za koje mogu da kažem da su i više od toga. Tu smo jedni za druge, pomažemo se koliko možemo, ali što je još važnije ne odmažemo jedni drugima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime