Ruski profesionalni bokser Iliju Medvedev (23) operisat će unakaženo lice od posljedica napada medvjeda koji ga je prvo poslao na aparate za održavanje života. Podsjetimo, 23-godišnjeg borac je u društvu još dvije osobe napao medvjed u šumi Tjumenske regije krajem oktobra.

Ubio medvjeda

Jedan od aktera napada Vjačeslav Dudnik (Vyacheslav – 48) preminuo je od posljedica povreda, a Medvedev je uspio ubiti medvjeda, nakon što mu je nanio više uboda nožem, Boksar je nakon toga bio u induciranoj komi…

– Mnogi su pročitali njegovu priču o tome kada je otišao na pecanje s dva prijatelja i sreo medvjeda koji je napao momke, rekao je Egor Mekhontsev i dodao:

– Medvjed je odmah ubio jednog ribara, a zatim je napao našeg heroja, Ilju Medvedeva. Već je bio pod medvjedom i to ga je osakatilo. Ilja je imao vrlo male šanse da preživi… Preživio je i spasio prijatelja. U džepu je imao nož za kojim je posegao dok ga je medvjed mrcvario, te ga je nekoliko puta ubo. Kako se kasnije pokazalo, to su bili udarci u vitalne organe medvjeda. Medvjed se povukao i uginuo nedaleko od njega, ispričao je Mekhontsev koji je podijelio svoju fotografiju s Medvedevom.

Plastična hirurgija

Medvedev će biti podvrgnuti operacijama plastične hirurgije rekonstrukcije lica, navodi RIA.

NE PROPUSTITE
Trojica iz RS-a u restoranu "Igman" vrijeđali na nacionalnoj osnovi i prijetili

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime