Vrijeme non-stop provode zajedno, a šuška se i da je pao poljubac poslije žurke.

Aleksandrina majka Slovenka otkrila je za “Pink” kako joj se čini potencijalni zet.

– Ja više ne znam o tim zetovima koje komentare da dajem! Njen izbor… Deki mi je dobro dijete, po njegovoj priči vidim da je jako namučen. Neka se zabavljaju, samo da ne dođe do neke gluposti veće. Ne smeta mi, svakako.

Neka ih, šta ja da radim sada… Nisam tamo, šta da radim – priča Slovenka i dodaje da je sa kćerkom redovno komentarisala zadrugare, prije njenog ulaska u Bijelu kuću, i da je Aleksandra i tada pokazivala naklonost ka Dejanu.

– Nažalost, ja sam branila Dalilu, jer sam mislila da je čovjek, lila je ta suze, a sve je bilo lažno… Ona je branila Dejana, rekla je da joj je on najlepši dečko tamo, ja joj kažem: “Daj, Sandra, ne lupetaj, šta ti je lijep”, kaže: “Ne, mama, on je predobar i prelijep”. Nije me ovo iznenadilo to što su zajedno – rekla je ona.

Slovenku posebno brinu Dalilini napadi na njenu kćerku:

– Nije lijepo to što Dalila radi, što mi napada kćerku. Sve znam šta je radila i ranije, i sad… Nema pravo nikome ništa da kaže, bukvalno! Treba da se pokrije i da ćuti!

Ja znam šta je moje dijete, ona je bila 15 dana tamo (u Bujanovcu), a ne možeš za 15 dana to da postaneš. To me jako povrijedi, kada joj neko tako nešto kaže, takve ružne riječi… Svi su nešto u krivu, samo Dalila kao vrijedi i svi treba nju da slušaju, kako kaže to je tako… Ma, da! Ugušila se u svojim lažima. Ove godine neću biti milosrdna, sve sam napustila u životu da njoj, mojoj Aleksandri, bude dobro.

NE PROPUSTITE
Ana Nikolić priznala: Žao mi je što brak sa Rastom nije uspio

Ona je moj život, dobra duša, moje sve… Ništa kvarno nema u sebi!, piše Blic.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime