Ovan

Sve vam ide od ruke i ne treba da se nervirate previše. Stavite svoje potrebe na prvo mjesto. Ne odlažite sve što je bitno da ne biste nagomilali obaveze.

Bik

Imajte razumijevanja za partnera, ako ste zauzeti. Slobodni, popričajte sa osobom koja vam se dopada odavno. Budite otvoreni za nova poznanstva.

Blizanci

Ne odbijajte mogućnost za usavršavanje. Prihvatite priliku da napredujete. Bitno je samo da ne trošite previse novca.

Rak

Uživate u pažnji i ljubavi koju dobijate od drugih ljudi i skloni ste flertu. Romantični ste. Slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Lav

Dosta brinete o novcu. Kolege su sklone saradnji. Danas je idealan dan za štednju. Provedite više vremena sa porodicom.

Djevica

Moguće su promjene na poslu. Ako postoji šansa za promjenu posla, treba da je iskoristite. Popodne provedite odmarajući.

Vaga

Možete potražiti pomoć saradnika u vezi sa nekim bitnim odlukama, ako ne možete sve sami. Potrebna vam je podrška. Moguć je veći priliv novca danas.

Škorpija

Budite iskreni prema osobi koja vam se dopada. Recite šta tačno želite da ne biste gubili vrijeme. Posvetite više pažnje partneru, ne zapostavljajte ga zbog obaveza.

Strijelac

Odradite sve obaveze kada vam je rečeno. Poštujte rokove koje imate. Nadređeni mogu da vas pohvale.

Jarac

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte društveni život. Organizujte se bolje, da ne biste bili nervozni. Danas ćete da budete skloni raspravama sa partnerom.

Vodolija

Preko kolege ili na putu možete da upoznate neku novu osobu, koja može da vam bude zanimljiva. Vrijeme je da uložite više vremena i energije u ljubav. Ne obraćajte previse pažnje na druge, radite sve kako mislite da treba.

NE PROPUSTITE
Fumio Kišida izabran za novog premijera Japana

Ribe

Previše obaveza loše može da utiče na vas. Veoma ste ambiciozni. Izdvojite više vremena za posao i za planiranje zadataka. To može da bude prilično produktivno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime