Najbitnija je porodica, najbitnija su naša djeca. Bitno je da se okupimo za Božić, da odemo na liturgiju, a onda da imamo i taj zajednički ručak gdje se iznosi česnica, da vidmo ko izvlači novčić i kome će godina biti srećna. Bojana, Leona i Simeon su spremali jelku i ukrase, sve je u toj novoogodišnjoj atmosferi. Simeonu je Deda Mraz donio Hulkovo odijelo, a Leoni Ponija. Dobili su šta su tražili, jer su bili dobri – rekao je Nikola u ”Premijeri” i progovorio o poslovnim planovima za 2022. godinu, prenosi Blic.

– Treba imati ciljeve i na vrijeme krenuti ka njima. Ja sam zadao sebi neke ciljeve i vjerujem da će ova godina biti godina moje karijere. Imam osjećaj da je došlo vrijeme da se posvetim pjesmama i pjevanju i nadam se da ću u ovoj godini iskoristiti svoj potencijal – kaže pjevač, a onda je progvorio i o pjesmama koje je odbio da snimi, a kasnije su postale veliki hitovi.

– Žalim što nisam otpjevao ”Imati, pa nemati” i ”Pukni zoro”. Za prvu pjesmu sam ja kriv, nisam je osjetio. Kako ja sada to da pjevam. Kad sam čuo Džeja, oduševio sam se, njemu je to leglo. Za ”Pukni zoro” sam snimio demo, ali se neke stvari nisu poklopile. Drago mi je da je ta pjesma na kraju ostala pjesma za sva vremena.

NE PROPUSTITE
Žanamari Peričić ni korona ne može ništa, trening u seksi izdanju ne propušta

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime