Pjevačica Tanja Savić bila je u braku sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dobila dva sina, Maksima i Đorđa, a priča o propadanju njenog braka tresla je Srbiju više od godinu dana.

Ona je u aprilu 2020. godine prijavila svog supruga, navodeći u prijavi da je trpjela veliko psihičko i fizičko zlostavljanje sa njegove strane.

O traumama koje je Tanja preživjela pričao je Tanjin bivši menadžer i prijatelj naglašavajući kako je Dušan zaista bio psihopata, koji je Tanju koristio samo zbog novca.

– Ona i ja smo funkcionisali kao jedno, bio sam joj oslonac i savjetnik dok Dušanu nije smetalo, nije smjela da pisne jednu riječ, a kamoli napravi neki pogrešan korak, da zakasni kući poslije nastupa, a da ne pričam o nekom izlasku iz kuće, živjela je kao u zatvoru na Bežanijskoj kosi, koliko noći sam prespavao u kući koju su rentirali zarad mira jer se plašila da ostane sa njim sama, molila me je sjećam se i njene dadilje Ljilje koja je prisustvovala svemu tome i komentarisala zajedno sa mnom i sa Tanjom dešavanja u tom periodu.

– Vjerujte mi kada sam prije nekoliko godina iznio da je Dušan narkoman i da Tanju bije niko mi nije vjerovao čak je morala da me pljune i lažno optuži zbog njega, jer je samo morala da klima glavom od straha. On je nju toliko onesposobio da to nisam vidio, ona mi je ispričala teške traume koje ima od njega. U Australiji je jednom izbacio na ulicu usred noći, nije imala ni telefon, ni ništa kod sebe, a mučio je ženski problem, zamislite koja je to životinja od čovjeka, čak je i natjerao da iskasapi svoj vrat ne bi li skinula tetovažu od momka Neđe, u kog je bila zaljubljena jako, on to nije podnio, pa je natjerao u Australiji da pod anestezijom skine skalpelom jedan od hirurga, Tanja ima ogroman ožiljak na vratu, eto ako ja lažem pogledajte neka vam pokaže, neka se zakune u djecu da ja lažem”.

NE PROPUSTITE
Japan ima najjači pasoš na svijetu, Slovenija u regionu, a evo na kojem se mjestu našla BiH

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime