Da kum nije dugme najbolji je dokaz za to je slučaj Veljka Belivuka zvani Velja Nevolja.

Naime, ekskluzivno za Provjereno govori kum uhapšenog vođe Partizanovih navijača. Sa njim smo intervju uradili putem stranice Stari Slikar koju on vodi i zbog specifičnosti situacije identitet je poznat našoj redakciji.

Ovaj profil vodi kum Veljka Belivuka? Ko ste vi?

– Ja sam slikar! Osoba koja zastupa interese Južne tribine, i ovaj profil sa još nekoliko profila koji je napravljen da se suprostavi lažima koje se plasiraju za kuma i njegove ljude, i na cijelu tribinu. Za pojedine medije važi ona: “ Kad ne znaš po kome ti pljuni po GROBARIMA” ! Eto, to sam ja. Ajmo dalje.

Ko je Veljko Belivuk?

– Grobarski svetac, najmudrija grobarska glava. Čovjek koji je digao tribinu iz blata i napravio od nje najjaču tribinu u Evropi.

– Zašto je uhapšen? Zašto mu se stavlja na teret da je ubica?

– Uhapšen je jer nekome smeta jaka tribina! Jaka tribina, jak Partizan, a jak Partizan smeta centrima moći tj. SNS-u da budemo dikrektni i otvoreni. A , to što mu se stavlja na teret da je ubica to bi pitao ja vas novinare jer ste vi napravili takav mit o tom čovjeku da je kasapin koji kida jezike i igra fudbal sa ljudskom glavom! Koliko je samo usta hranio kum i koliko je samo humanitarnih akcija pokrenula tribina. Ali dobro u zemlji Zadruge i Pinka, ništa se drugo i ne očekuje od novinara nego da pišu kako im se naredi. Što kaže Božo Spasić:” Legnem uveče u svoj krevet, probudim se u Jutarnjem na televiziji Hepi”. Pakao.

NE PROPUSTITE
Sušić: Moja reprezentacija BiH se mogla nositi sa Hrvatskom

 

Kakav je Veljko Belivuk privatno? Kakav je kao kum,prijatelj, suprug?

– Ljudska veličina u svakom smisli te riječi, meni je lično napravio 100 komada majica častio me i sve mi pare od majica dao, džek kavaljer čovjek koji voli šalu, spreman da udari, a i pomazi.

Spekuliše se i da je reketirao estradu, pa i Jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase.

– Baka Prase je to demantovao! Valjda bolje on zna nego mi. Da pitamo Vučićevića iz Informera, pošto on sve zna kad je riječ o grobarima, a za cigane je mutav, pojela maca jezik.

INSTAGRAM: stari_slikar

Zašto vlada tolika nesloga među navijačima Partizana

– Mogu vam reći da vise nema nesloge. Svi dišemo kao jedno, tamo neka boranija što piše svašta, pa Bože moj, uvijek je bilo takvih , ali narod je vidio i osjetio pravu priču. A tek će da se vidi kad puste zabranu , pa kad napunimo Jug, sloga biće poraz vragu. Prije bi rekao da su nove podjele na pomolu među navijačima Zvezde, ukrviše se međusobno, a niko o tome ne piše.

Šta će biti sa vašim kumom, kakve informacije imate?

 

– Ja se nadam da ce izaci za 6,7 mjeseci pa da krene da tuži sve medijske naslove bez dokaza. Strašni ste.

 

Dobro, polako, nego šta vi mislite o tome što je sve više kriminala, ubistava, rata među klanovima. Je l’ mora to tako da bude?

 

– Znate kako , država kad se raspada narod je prinuđen da se bavi kriminalom. Dajte narodu po 7,8 hiljada mjesečno pa ćete vidjeti kako je stopa kriminala opala. Niko ne voli da mu je glava u torbi niko ne voli da se bavi kriminalom, ali takvo je vrijeme ako čovjek  nešto da stvori mora da radi stvari van zakona nažalost. Dodao bi da nas satriješe i ove nove numere samoproglašenih umjetnika kao Buba Koreli koji motiviše omladinu na kriminal i ubistva, to da ima države i zakona bilo bi zabranjeno. Uzor su nam starlete i bube….21 vijek..

NE PROPUSTITE
Tragedija u Hrvatskoj: Trojica mladića poginula u saobraćajnoj nesreći

 

4 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime