Umaju prošle godine u medijima je odjeknula vijest kako se ona navodno udala za dugogodišnjeg dečka Tina Bikića, a sada je Jelena na svom Instagram profilu napisala kako su se njih dvoje rastali.

– Poslije skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni. Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacijelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umrijeću pokušavajući.

– Dala sam ovoj vezi sve, svoje srce i dušu, toliko sam se borila do kraja, ali na kraju nije bilo dovoljno, ali se nadam da me još uvijek čeka sreća i ljubav negdje tamo. Ovo je teško, boli me, povrijeđena sam, izgubljena i trenutno je sve u tome, da ustanem iz kreveta ujutru. Moraću ponovo da naučim da hodam, prije nego što budem mogla ponovo da trčim, kada je u pitanju ljubav i sreća, ali daću sve od sebe ovom procesu izliječenja. Borac sam i boriću se do kraja. Moja snaga volje da idem dalje i živim ponovo će biti na ispitu, ali sam to prošla i ranije, pa se nadam da ću opet uspjeti.

– Poštujte moju privatnost, za sada neću davati više komentara. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. Hvala mojoj porodici i svim onim koji su mi uputili telefonski poziv. Vaša dobrota mi mnogo znači. Volim vas sve i vratiću se nadam se jača i na mnogo bolje mjestu – napisala je Jelena Dokić na svom Instagram profilu.

Da podsjetimo, Jelena Dokić je napisala i autobiografsku knjigu pod nazivom “Nesalomiva” u kojoj je otkrila kroz kakvu porodičnu dramu i torturu je prošla, a osvrnula se i na borbu sa depresijom i viškom kilograma, piše Blic.

A o Tinu sa kojim je provela skoro 19 godina, ranije je pisala ovako:

– Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam vjerovala da više nema izlaza, kada sam htjela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izliječio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvijek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve.

NE PROPUSTITE
"Šta će njemu nepismena Tanja Savić" Ova pjevačica tvrdi da je u srodstvu sa Stanivukovićem i OPLELA JE PO KOLEGINICI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime