Ovan: Čini se kako danas čim otvorite usta kažete nešto pogrešno. Uz to, mogli biste se toliko truditi objasniti svoja stajališta da ćete izgubiti svoj prirodni ritam, a da pritom nećete ni shvatiti šta se događa oko vas. Izrazite se djelima umjesto riječima, na tom polju nemate problema. Kasnije ćete nadoknaditi govorni dio.

Bik: S obzirom kako ste većinu vremena vrlo realni i svoja razmišljanja zasnivate na činjenicama, Bikovska vjera kako će se ova godina završiti u plusu ima dobre temelje. Naravno, uvijek možete dodati još jednu želju na svoj popis kako biste dobili ekstra zadovoljstvo. Budete li se pratili u procesu razmišljanja o tome što se događa, nećete moći pogriješiti u aktivnostima ove godine, stoga, pustite mašti na volju.

Blizanci: Vaš vladar komunikativni Merkur danas je ugrožen napadom ratnički raspoloženog Marsapa ste i vi Blizanciverbalno agresivni. Mislite kako ste najpametniji pa sve što kažete ne može imati negativne posljedice po vas. Sarkazam i cinizam u vašim riječima mogao bi povrijediti ljude prije nego vi to shvatite. Pokušajte biti racionalni i metodični jer biste inače mogli uletjeti nekome u emocionalno nabijeno područje, a to obično ne završava dobro.

Rak: Iako vaša Račjaosjetljivost ponekad izvlači ono najbolje iz vas, sada ste skloniji temeljiti svoje ponašanje na tuđim reakcijama kako biste bili sigurni koliko emocija mogu od vas podnijeti. Nemojte previše pretpostavljati. Radije pitajte direktno što misle. Njihove odgovore ukomponirajte u svoj današnji plan i nećete imati nikakvih problema, štaviše, ispast ćete jako zreli i pametni.

Lav: Iako su Lavovi svjesni da vas očekuje još teškog rada, niste baš spremni započeti ga. Dio problema se krije u vašoj nesigurnosti jer ne znate što biste tačno trebali učiniti jer kao da se stvari mijenjaju same od sebe. Nemojte donositi dugoročne odluke, koncentrišitee se na današnje aktivnosti i učinite što možete kako biste popravili trenutnu situaciju – nije vam baš najpametnije ostaviti stvari na ovakav način.

NE PROPUSTITE
Iz Skupštine uputili iskrene čestitke i želje povodom nastupajućeg Božića

Djevica: Vraća vam se optimizam, ali i dalje Djevicesu oprezne jer se bojite razočarenja. Svjesni ste kako vaše racionalno ja može prevladati iracionalne strahove i fantazije, ali ne znate gdje se krije prava ravnoteža između praktičnosti i snova. Nemojte prihvaćati savjete ljudi sa strane, posvetite se svojim mislima i izbjegavajte pretjerane reakcije u bilo kojem smjeru. Sada je vrijeme da ne radite nagle promjene.

Vaga: Danas su Vage pravi primjer kako djeluje moć pozitivnog razmišljanja, ali mogli biste pri tome pretjerati. Svako pretjerivanje na kraju vodi razočarenju i obeshrabrivanju. Što se prije okrenete od irealnih snova to ćete biti bliži ravnoteži kojoj toliko težite. Pravu količinu samopouzdanja teško je pogoditi pa razmislite i o svojim slabostima dok gledate svoje jake strane kako biste došli do optimuma.

Škorpija: Možda niste pretjerano zadovoljni  planovima za bližu budućnost, ali barem ste sposobni balansirati između svojih želja i nada i realnošću trenutne situacije. Čak i ako ste u iskušenju prepuhati svoje nade nemojte izgubiti svoje mjesto na zemlji niti put kojim želite ići. Budete li povezani sa širom slikom svog života bit će vam lakše putovati kroz trenutak u kojem se nalazite.

Strijelac: Danas su Strijelci povučeni u svijet svojih snova, ali i dalje ste sposobni čvrsto stajati na zemlji. Nećete lako odustati od svojih čvrstih uvjerenja, unatoč tome što ćete spoznati kako nemate odgovor na sva pitanja. Iskoristite svoja temeljna uvjerenja kao kompas koji će vam pomoći proći kroz ova zbunjujuća vremena, nema vam druge nego se pohrvati sa stvarima koje inače ne biste nikada radili kao do sada.

Jarac: Jarci, nemojte se bojati postaviti visoko svoje ciljeve jer da biste dali sve od sebe, vi trebate velike izazove. Istovremeno prihvatite kako vaša procjena možda nije uobičajeno realna pa danas iskoristite dan kako biste razmislili o svom cilju te prilagodili planove ako je potrebno trenutnoj situaciji. Situacija jeste ozbiljna, no možete izvući najviše što se može, a to je upravo ono što vam treba u ovom trenutku.

NE PROPUSTITE
Preminulo šest osoba: U Kantonu Sarajevo 1.106 novozaraženih korona virusom

Vodolija: Danas bi mogli zapeti u situaciji koja će se na prvi pogled činiti prilično hitnom, ali zapravo i nije. Nećete znati kako se nositi s njom pa biste se mogli osjetiti malo povrijeđenima. Ipak, rješenje je vrlo jednostavno. Izbjegnete li trenutno donošenje velikih odluka, emocionalna bura u vama će se smiriti sama od sebe i moći ćete nastaviti svoj život prema planu. Sačekajte do sutra prije nego učinite neke drastične poteze.

Ribe: Ribe, imate vrlo visoka očekivanja ovih dana pa vam je teško osmisliti konkretan plan. Sve dok se ne povežete konkretno s nekom idejom možete vjerovati kako je sve moguće. Vaše nepraktične želje mogle bi stati na put praktičnim idejama koje biste voljeli realizirati. Budite pametni i iskoristite svoj razum kako vas pretjerane fantazije ne bi odvele u potpuno razočarenje, to ste već nekoliko puta prošli.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime