Tek nekoliko sati nakon što je Češka morala odustati od Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu, koje počinje danas, isto su morali učiniti i Amerikanci!

SAD je druga reprezentacija koja zbog koronavirusa neće na SP, a čemu se sada raduju – Švicarci, koji su čekali kao druga zamjena i sada ulaze u skupinu s Francuskom, Norveškom i Austrijom.

– Dva posljednja PCR testa pokazala su da većina naših igrača i članova stožera pozitivni na koronavirus. Svi se nalaze u izolaciji i ne mogu putovati u Egipat – objavio je Američki rukometni savez koji je nakon 20 godina trebao imati reprezentaciju na svjetskoj smotri…

Međutim, višom silom ništa od toga. Do najnovijeg testiranja čak 18 igrača bilo je pozitivno na koronavirus, odnosno Šveđanin Robert Hedin imao je tek 12 igrača na raspolaganju za put u Egipat, što, naravno, nije moglo proći. Nije ni kod Čeha.

– Vjerujemo da je jedan od onih koji je došao iz SAD-a donio virus, ali to ne znamo. Neki od igrača plakali su kad su saznali nalaz – rekao je Hedin.

Ko je sljedeći? Zelenortska Republika nalazi se u karantinu nakon sedam pozitivnih testova, a njihovoj nesreći sada se nada Nizozemska…

NE PROPUSTITE
Barbarez odbio "nemoralnu" ponudu iz NSBiH

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime