Milan Vušurović se već privikao na novu ekipu i nastoji da se kroz pripreme nametne treneru Borca Marku Maksimoviću.

Crnogorski fudbaler ističe da zna šta se od njega očekuje u narednom periodu i da je najbitnije da se adekvatno pripremi.

– Sam dolazak u šampiona države je satisfakcija za mene. Tu sam nekih sedam dana, a dogovor je postignut još prije dva mjeseca. Jednostavno poklopile su se ambicije. Znam kako se titule osvajaju, ali i znam da je teško osvojiti, a još teže odbraniti. Te izazove volim i zasad sam prihvaćen odlično. Pripreme teku u najboljem redu, a najbitnije je da vidim glad i fokus kod igrača za ono što slijedi, rekao je Vušurović.

Banjalučki fudbaleri naporno rade kako bi se što bolje spremili za prve izazove a to je odmah duel u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv šampiona Rumunije ekipe Kluža.

– Nismo imali sreće, ali u sportu se svaki dan vide iznenađenja. Fudbal je to. I ja ću da kažem da su oni favoriti, ali ne vidim da se ijedan naš igrač predao ili da razmišlja o porazu. Sam prolazak u drugo kolo bi sigurno bio istorijski uspjeh. Ispratio sam kompletan žrijeb vidim da bi nam eventualni trijumf mnogo značio id a bi imali lakši raspored. Ali sad smo skoncentrisani samo na Kluž- istakao je krilni igrač

Borac pripreme obavlja na Bledu. Poznato je da igrači ne vole prvi dio priprema u kojem se radi na fizičkoj spremnosti.

– Jesam Crnogorac, ali ne spadam u tu sortu lijenih ljudi. Jesu pripreme teške a izdržaće se sve- dodao je Vušurović uz osmijeh i dodao.-Iskreno još nisam pružio puni potencijal. Bilo je trzavica u Radniku a očekujem da sad u Borcu prikažem svoj puni potencijal. Smatram da mogu još bolje i u ekipi koja je šampionska. Žlim da pomognem Borcu da odbrani titulu ali da i ja se probam dokopati dresa A reprezentacije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime