Ovan

Možda ste pod pritiskom na poslu, ali vi ste sasvim smireni i hladni, a to vam pomaže da se dobro izborite sa izazovima. Uživate u svakom trenutku provedenom i na poslu i kod kuće. Moguće je da ćete dobiti još jedan izvor prihoda.

Bik

Pomalo ste umorni i usporeni danas. Nenaspavani ste, a zbog toga vaše ponašanje drugima djeluje arogantno, što utiče i na vaše odnose sa porodicom. Novac vam lako “izlazi” iz ruku, razmislite dvaput prije nego što nešto kupite.

Blizanci

Puni ste energije danas, a očekuje vas i novčani dobitak, što će vas dodatno oraspoložiti. Uz pomoć kolega uspjećete da donesete neku dobru i veoma važnu odluku na poslu. Vaš trud će biti primjećen, pa možda dobijete i unapređenje.

Rak

Veoma ste zauzeti na poslu, ali vaše znanje će danas biti presudno u donošenju neke odluke. To bi moglo da vam otvori vrata napretka u poslu. Nemojte da zapostavite porodicu zbog obaveza, i vama će prijati vrijeme provedeno sa njima.

Lav

Sve konce danas držite u svojim rukama i možete da riješite bilo koju situaciju. Isplanirate neko druženje sa dragim osobama, to će vam prijati. Ako ste sami, baš danas biste preko prijatelja mogli da upoznate nekoga ko će vam “zavrtjeti tlo pod nogama”.

Djevica

Prilično ste neraspoloženi i nestrpljivi. Vaše promjene raspoloženja odražavaju se i na harmoniju u porodici. Potrudite se da svoju nervozu ne iskaljujete na ukućanima, već radite nešto što će vas oraspoložiti.

Vaga

Danas je vaš srećan dan! Sjajno ste raspoloženi i širite pozitivno raspoloženje svuda oko sebe, uživate u romantičnim trenucima sa partnerom. Porodica će vas podržati u donošenju neke važne odluke, a pružiće vam se i nova poslovna prilika.

NE PROPUSTITE
Željko Komšić sutra u Vatikanu: Razgovor s papom Franjom

Škorpija

Dobro ste raspoloženi, ali na poslu ćete morati da budete veoma strpljivi. To je danas jedini recept za uspjeh, a strpljenje bi i te kako moglo da vam se isplati. Rješavate neke porodične probleme koji se već neko vrijeme “vuku”, a zauzeti uživaju u kvalitetnom vremenu sa partnerom.

Strijelac

Pomoći ćete danas nekome kome je pomoć potrebna i osjećaćete se sjano zbog toga. Imate dobre ideje kako da unaprijedite nešto na poslu, što bi moglo da vam donese veći profit. Zauzeti, izađite negde sa partnerom, to će vam oboma prijati.

Jarac

Nezadovoljni ste danas na poslu i niste sigurni šta treba da radite da biste to promijenili. Najbolje je da ne donosite nikakve odluke, već samo planirajte šta ćete da radite narednih dana. Pazite, neko bi mogao da vam da savet koji nije sasvim dobronameran.

Vodolija

Danas ste veoma entuzijastični i fokusirani, pa lako završavate obaveze koje su vam se nagomilale prethodnih dana. Uz pomoć neke bliske osobe biste mogli da započnete neki novi projekat, koji bi vrlo brzo mogao da vam donese novac. Oni koji traže posao mogu da očekuju dobre vijesti!

Ribe

Veoma ste kreativni, pa je današnji dan idealan ukoliko treba da preuredite kuću ili napravite neke manje promjene. Zaljubljeni možda podignu vezu na viši nivo, slobodni mogu da očekuju poziv nekoga iz prošlosti. Ako imate neki kreativni hobi, mogao bi da vam donese i zaradu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime