Ovan

Hvata vas nemir, žudite za putovanjima. Neispunjeni ste na poslu i gledate da što prije obavite obaveze i “pobjegnete”. Ni u ljubavi se ne osjećate ispunjeno, rutina počinje da vas pritiska, potrebno vam je da napravite pauzu od partnera. Muči vas nesanica.

Bik

Očekujte pozitivne rezultate u vezi sa poslom ili nekim projektom koji ste započeli. Smiješi vam se neki dobitak, dodatni novac koji vam je sada baš potreban. U ljubavi sve dolazi na svoje – strpljenje vam se isplatilo, partner shvata da će morati mnogo da se pomuči ako želi da spasete vezu.

Blizanci

Razmišljate o tome da hobi pretvorite u posao. Ideja je odlična, ali zvijezde kažu da je bolje malo da sačekate. Finansije vam ne idu na ruku. Prihvatate partnera “zdravo za gotovo”, a to nikada nije dobar stav. Izgubićete ga brže nego što mislite. Problemi sa crijevima.

Rak

Zatrpali ste se obavezama, odlagali poslove do posljednjeg trenutka i sada vam je potrebna pomoć. I dobićete je od jednog člana porodice. Ne zaboravite da mu se adekvatno zahvalite. Bivši partner pokušava da stupi u kontakt sa vama. Ovo možda nije tako loša ideja, razjasniće vam mnoge nedoumice.

Lav

Umorili su vas problemi na poslu, pokušavate da se izolujete ali vam ne ide od ruke. Šoping ili odlazak na mini odmor bi vam prijao. Neko vam se udvara, ali trenutno ste u takvom stanju da nemate šta da ponudite. Ojačajte imunitet.

Djevica

Novac se lijepi za vas. Velika je vjerovatnoća da ćete dobiti klijenta u poslednjem trenutku, novi posao ili neočekivani bonus. Vaš naporan rad će se zaista isplatiti. Osjećate se posebno darežljivo i obradovaćete partnera skupim poklonom. Čuvajte se nazeba, pojačajte unos suplemenata.

NE PROPUSTITE
Karamarko: Sramim se što je član vladajuće koalicije Hrvatske bio na tragikomičnom derneku u Banjoj Luci

Vaga

U posljednje vrijeme vam život i nije bio nešto posebno zabavan, sve vam je dosadilo, umorili ste se od tuđih problema. Upravo zato danas uradite nešto lijepo za sebe, nešto što će unijeti dobro raspoloženje i vedrinu. Klonite se prepirki sa partnerom, u pravu je. Smanjite unos kafe.

Škorpija

Dobro ste raspoloženi i nemate zamjerke ni na koga na poslu. Obično vam određeni ljudi smetaju, ali danas sve prihvatate mnogo ležernije. Kraj mjeseca je i vi ste, kao i obično, u problemu sa parama, ali čak ni to vas ne stresira. Prijao bi vam izlazak sa partnerom, previše vremena provodite u kući. Grlo vam je osjetljivo.

Strijelac

Imaćete priliku da pokažete koliko ste vješti u poslu koji radite. Nemojte da delegirate obavezu nekom drugom, ovo će vam koristiti. Potrebni ste prijatelju, javite mu se, odgovorite na poruke. Ne piše vam bez razloga. Obratite pažnju na to što partner danas priča. Izgovoriće malu laž, bolje reagujte odmah.

Jarac

Zaista imate razloga za slavlje, prethodna godina je bila veoma uspješna, napor koji ste uložili se isplatio. Vrijeme je da to osjetite i kroz finansije. Skrenite pažnju šefovima na svoja dostignuća. Potražite osobu sa kojom ste imali nekoliko zaista lijepih mjeseci. Razmišlja o vama, a ovo je možda vaša šansa za nov početak…

Vodolija

Osjećate se dobro, pozitivni ste i nadate se dobrim stvarima koje “samo što se nisu dogodile”. Stav vam je odličan, ali nemojte da sjedite pasivno, na vama je da pokrenete dobre promjene. Uživate u ljubavi i bliskosti sa partnerom. Provjerite holesterol, praznične trpeze dolaze na naplatu.

Ribe

Konačno ste spremni da odustanete od nečega na šta ste uludo trošili energiju svih ovih godina. Koji god da prvi korak napravite, otvoriće vam vrata za važnije i bolje stvari. Pronalazite snagu u porodici. Iskoristite dobar trenutak i počnite da vježbate.

NE PROPUSTITE
SVEČANA POVORKA U BANJALUCI Badnjak dočekan ispred Sabornog hrama Hrista Spasitelja (FOTO)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime