Narodni poslanik iz Prijedora Milan Tubin pitao je ministra unutrašnjih poslova RS, Dragana Lukača, da li je upoznat sa zataškavanjem afere prostitucije u Prijedoru, za koju tvrdi da je zataškava „jedna opoziciona političarka, u pokušaju“.

Tu se nalazi Sportsko tehnički centar Prijedor čiji vlasnik angažuje sve djevojke, iznajmljuje stan iznad kafića. Policija je obavila informativni razgovor sa svim osobama, privodila je neke pojedince. Ali sve se svodilo na infomativni razgovor. Građani sumnjaju da se to zataškava od jednog političara, rekao je Tubin na sjednici NSRS.

Ministar Lukač je zamolio poslanika, obzirom da je rekao da ima neke informacije, da sve pismeno dostavi na kabinet ministra.

– Ja ću svakako sa direktorom i načelnikom PU Prijedor učinite sve što je potrebno da to u potpunosti razriješimo. Niko unutar MUP neće bilo šta da zataškava, ne interesuje me polutički uticaj bilo koje stranke. Policija će uraditi svoj posao u skladu sa zakonom, dajte nam podatke, da završimo posao – poručio je Lukač.

Tubin je potvrdio da će u MUP predati pismene informacije kojima navodno raspolaže.

– Zataškavanje se radi od strane jedne opozicione političarke u pokušaju koja tvrdi da liječi jednog visokog činovnika policije, mislim da mu je ime gospodin Ivanić, i da na taj način rješava probleme u gradu Prijedoru jer je u direktnoj vezi sa svim akterima dešavanja. Sve ću vam obrazložiti u kakvim je vezama – nadovezao se Tubin.

NE PROPUSTITE
Objavljen razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: Ako ti ja kažem da, onda je da

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime