Tijana Milentijević jedna je od pjevačica mlađe garde koja se u zvjezdano nebo vinula sa samo jednom pjesmom – “Žena od sultana”.
Pjevačica, koja je uradila i nastavak svog hita “Kako ostaviti lava”, otkriva koji su to najljepši i najtužniji trenuci u njenom životu, a koji su obilježili godinu na izmaku.

– Meni, kao i svima, posljednje dvije godine obilježila je pandemija koronavirusa. Jedva čekam da prođe. Na profesionalnom planu, to je svakako moja pjesma “Kako ostaviti lava”, koja je svojevrsni nastavak pjesme “Žena od sultana”, koja me je i proslavila. Privatno, pamtiću je po tome što sam bila jako zaljubljena, a ono što me je najviše rastužilo, bio je gubitak bake i deke, za koje sam bila izuzetno vezana. To je nešto najlepše i najtužnije što se meni dogodilo 2021. godine – rekla nam je Tijana.

– Što se tiče mojih novogodišnjih želja, želim prije svega zdravlje, a odmah nakon toga da cijela ova pandemija prođe, da se sve završi, da nas sve napusti ova kolektivna depresija i strah da li će nas opet zatvoriti ili neće, o čemu svakodnevno razmišljamo.

Ja sam jako djetinjasta osoba po prirodi, ne vjerujem u Deda Mraza, ali bih voljela da postoji, najviše zbog iznenađenja i kako bih što duže uspjela da sačuvam to dijete u sebi.

– Najljepši poklon koji sam dosad dobila je moja kuca. Svake godine dobijam mnogo poklona, ali to mi je svakako najdraži. Ono što poželim sebi za najluđu noć, uvijek mi se nekako ostvari. Bitno je da mislimo pozitivno, jer kakve su nam misli, takav nam je i život – uvjerena je Milentijevićeva.

Na kraju, prokomentarisala je i snimak koji je postao viralan na Tiktoku, a na kome se nalazi ona kako nevješto uzima ogroman bakšiš, koji joj je sve vrijeme ispadao iz ruku.

NE PROPUSTITE
Blizancima stižu pare, Vaga osvaja na svim poljima, Lavu neko "zavrtio mozak"

– To je meni bilo presmiješno, ja sam taj snimak podijelila i na svom profilu. Taj snimak je toliko kružio na Tiktoku da sam danima samo to mogla da vidim na toj aplikaciji. Strašno. Taj čovek je htio da napravi foru sa bakšišem, meni to nije bila dobra fora, ali ne ljutim se. Ljudi su se smijejali i to je najvažnije – završila je pjevačica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime