Sinoć u 19 sati i 11 minuta počeo je niz humanitarnih aukcija dresova za pomoć unesrećenima u nedavnim razornim zemljotresima.

Akciju ‘Bilo srce kuca za sve vas’ pokrenula je udruga Bilo srce s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć području Siska, Petrinje i Gline koja su teško pogođena potresom.

Brojne akcije navijača već su realizirane, mnogi navijači svakodnevno volontiraju na terenu, a na račun Bilog srca do sada je uplaćeno više od 268.000 kuna. No, hajdukovci na tome ne namjeravaju stati.

– Niz otvaramo s dva posebna dresa i pozivamo sve da prate službenu Facebook stranicu HKNH Bilo srce i u 19:11 budu spremni sudjelovati u aukciji. Među dresovima ima pravih poslastica za sve navijače, kao i za kolekcionare. Nadamo se da ćemo na ovaj način pokazati koliko jako Bilo srce kuca za Banovinu – rekao je predsjednik udruge Bilog srca Ivan Baranović.

Dresovi koji će u narednim tjednima biti ponuđeni prikupili su upravo bivši igrači okupljeni u Udrugu veterana koji su aktivni članovi Bilog srca i od samog početka su pokazali inicijativu i uključeni su u sve akcije.

– U situaciji kao što je ova dužnost svih nas je pomoći, a ujedno je i zadovoljstvo da na ovaj način možemo sudjelovati zajedno s navijačima i pokazati koliko je hajdučko srce – rekao je predsjednik Udruge veterena Vlatko Đolonga uz poziv svim navijačima Hajduka da se uključe u humanitarne aukcije.

NE PROPUSTITE
A mogao je biti sportski direktor FK Sarajevo: Američki policajac iz BiH dobio posebno priznanje

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime