OVAN
Ljubav

Bićete u odličnom odnosu sa partnerom, nema razloga za brigu. Možete da promijenite neke stvari koje vam ne odgovaraju, ali pokušajte da se dogovorite oko svega. Razmislite o zajedničkom životu. Moguća su nova poznanstva ako ste slobodni. Imaćete višak energije i bićete strastveni.

Posao

Do 15. januara završite sve što ste započeli i razmislite šta biste mogli da poboljšate. Od polovine januara retrogradni Merkur će vam praviti problem i nećete moći lako da se dogovorite sa drugima., zato je bitno da se ubrzate.

Zdravlje

Zdravije se hranite i nađite vreme za vežbanje.

BIK
Ljubav

Partner vam je velika podrška, ma koliko da imate problema. Strasti su jako važne i nemojte da ih zapostavljate. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo na kraćem putu, a može i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Možda to baš i nije najbolja opcija, pa dobro razmislite šta ćete da uradite.

Posao

Razmislite o štednji. Bilo bi dobro da u prvoj polovini mjeseca budete ambiciozni, vrijedni i da sprovedete neke svoje ideje u djelo. Napravite plan rade i držite se istog. U drugoj polovini mjeseca nećete biti zadovoljni rezultatima jer će retrogradni Merkur direktno da utiče na vaše polje novca, pa bi trebalo da budete oprezniji.

Zdravlje

Odlično ćete da se osjećate tokom cijelog mjeseca.

BLIZANCI
Ljubav

Ne opterećujte previše partnera svojim obavezama. Zadržite nešto za sebe i ne kvarite odnos. Udovoljite jedno drugom. Ako ste slobodni, neka osoba koja nije iz vašeg mjesta ili zemlje može da vam se dopadne ili je možete upoznati na nekom putovanju.

Posao

Spremni ste za usavršavanje. Prijaće vam učenje nekih novih stvari. Pokušajte da se rasteretite od posla, naročito u drugoj polovini mjeseca. Imajte u vidu da će vas vladar Merkur biti retrogradan i da vam to neće biti od pomoći. Završavaćete sve obaveze koje ste započeli.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta, obratite pažnju na ishranu.

RAK
Ljubav

Budite tu za partnera, čak i ako ste u velikim problemima jer je potrebno da oseti vašu podršku. Provedite više vremena zajedno ili idite na kraći put. Slobodni, neka osoba koju znate odavno može da pokaže svoje emocije i da napravi prvi korak. Nisu baš dobri dani za nove početke već će vam pre odgovarati vraćanje na stare priče.

NE PROPUSTITE
Fenerbahče imenovao novog trenera

Posao

U prvoj polovini mjeseca će sve da vam ide od ruke. Iskoristite to, usredsredite se na posao i na detalje. Završite sve što možete u prvoj polovini mjeseca, a u drugoj polovini možete da završite obaveze koje ste stalno odlagali od ranije. Nećete baš da imate neku motivaciju za rad.

Zdravlje

Ne osjećate se baš najbolje i nemate dovoljno energije.

LAV
Ljubav

Moguće su rasprave sa partnerom. Ne pretjerujte sa zahtijevima i pokušajte da spustite loptu. Nije vam lako da se usredsredite na ljubavni život, ali izdvojite više vremena za voljenu osobu da ne bi došlo do problema. Budite otvoreni za neku novu ljubav, a poznanstvo je moguće preko posla.

Posao

Sve vam ide od ruke na poslu, naročito u prvoj polovini mjeseca. Nije vam lako da se posvetite detaljima. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mjestu. U drugoj polovini mjeseca su mogući neki manji problemi sa novcem. Ne trošite previše, budite umjereni.

Zdravlje

Imate višak energije pa bi trebalo da se bavite sportom.

DJEVICA
Ljubav

Konačno možete da budete srećni. Jupiter, koji je planeta sreće, je u vašem polju ljubavi i jako su dobri aspekti što se tiče toga. Budite spremni za neku novu ljubavnu priču. Osoba koja nije iz vašeg mjesta ili zemlje može da vam se dopadne. Zauzeti, nećete imati nikakve nesuglasice sa partnerom ovog mjeseca, ali je bitno da isplanirate svaki dan da biste iskoristili maksimum dobrih aspekata.

Posao

Vaš vladar Merkur će biti retrogradan tokom druge polovine januara. Budite otvoreni za nova rješenja u vezi sa poslom. Potrudite se da budete odgovorni i temeljni. Zaslužujete uspjeh jer uvijek dajete sve od sebe. U drugoj polovini mjeseca možda neće baš sve da bude idealno, pa gledajte da ne preuzimate previše obaveza na sebe.

Zdravlje

Moguća je nervoza do kraja mjeseca, nađite način da se opusitite i oraspoložite.

VAGA
Ljubav

Potrudite se da uradite sve što možete za partnera da bi bio srećan. Venera je u vašem polju porodice i važno je da što više vremena provedete kod kuće i da uživate u zajednički provedenom vremenu. Ako ste slobodni, bićete jako osetljivi i romantični, pa neka osoba koja već duže vreme komunicira sa vama može da se otvori i da vam da do znanja koliko joj je stalo.

NE PROPUSTITE
"MAGNET SAM ZA LUDAKE" Sanja Vučić progovorila o emotivnom životu, voli muškarce koji su sve ono što ona nije

Posao

Na poslu je sve kako treba. Lako dolazite do dogovora sa drugima, a moguć je i napredak koji već duže vreme očekujete. Pokušajte da budete skloni dogovoru i da ne ulazite u rasprave sa kolegama. Previše posla može da vas učini nervoznim, ali se potrudite da se bolje organizujete.

Zdravlje

Preosjetljivi ste. Moguća je prehlada, jačajte imunitet.

ŠKORPIJA
Ljubav

Dobro se osjećate u vezi. Veoma ste strastveni i dobijate dovoljno pažnje od partnera. Poboljšanje u odnosu može da dođe jer Uran konačno kreće direktno kroz vaše polje ljubavi. Ako ste slobodni, preko interneta, prijatelja ili kroz neku saradnju može da dođe do nekog poznanstva koje će da vam bude zanimljivo.

Posao

Preopterećeni ste računima, novcem i štednjom. Imate potrebu da se malo više opustite i da se ne fokusirate toliko na negativne stvari na poslu. Želite da napredujete i neka muška osoba to može da vam omogući. Razmislite kako možete da se usavršavate da biste stigli sve na vrijeme.

Zdravlje

Moguć je problem sa grlom i alergija.

STRIJELAC
Ljubav

Zadovoljni ste u ljubavi. Konačno se osjećate stabilno i srećno. Lako komunicirate sa partnerom i nemate na šta da se požalite. Strasti su jake. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Ne dozvolite da vas neko iz prošlosti previše poremeti i ne vraćajte se na stare priče.

Posao

Budite otvoreni za neke nove poslovne prilike. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata i želite da se fokusirate na rad. Sve što možete da uradite je da pokušate da imate dobru saradnju sa drugima, a ovo je naročito bitno u drugoj polovini mjeseca.

Zdravlje

Šetajte više, nemojte samo da sedite i uživate. Pazite na ishranu.

JARAC
Ljubav

Venera je i dalje u vašem znaku i donosi vam dosta sreće. Ne preispitujte odnos sa partnerom nego dajte sve od sebe da dođete do balansa. Previše analizirate sve. Ako ste slobodni, možete da se vratite nekoj osobi iz prošlosti koja vam je bila bitna prije izvjesnog vremena. Komunikacija može opet da se obnovi, ali i veza.

NE PROPUSTITE
Elektroprivreda BiH mora platiti milionsku odštetu, Strabag dobio arbitražu

Posao

Na poslu će sve ići malo sporije u prvoj polovini mjeseca. Očekujte veće poboljšanje od treće nedjelje januara, bez obzira na loše aspekte Merkura. Sunce ulazi u vaše polje novca i može da dođe do povećanja priliva. Budite spremni za napredak.

Zdravlje

Provedite više vremena u prirodi i na svežem vazduhu, to će da vam prija. Moguć je problem sa disajnim putevima.

VODOLIJA
Ljubav

Što se ljubavi tiče, niste baš potpuno zadovoljni vezom. Budite otvoreni i jasni što se tiče odnosa sa partnerom, nemojte ništa da krijete. Iskren i otvoren razgovor pomoći će vam da unapredite odnos. Slobodni, ako u prvoj polovini mjeseca ne promijenite ništa, u drugoj sigurno nećete. Možete da se dopisujete sa nekom zanimljivom osobom koja vam je već u krugu prijatelja pa iz toga može da se desi nešto više.

Posao

Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata jer neka osoba iz okruženja može da vas sabotira svojim komentarima. To može da vas demotiviše, a sad vam je neophodan mir i fokus da biste sve bolje radili. Moguć je napredak, ali ako radite za neku stranu firmu ili želite da sarađujete sa ljudima u inostranstvu.

Zdravlje

Cirkulacija i pritisak mogu da budu problem u drugoj polovini mjeseca, obratite pažnju.

RIBE
Ljubav

Veoma ste romantični. Lako se dogovarate sa partnerom i uživate u ljubavnoj idili. U drugoj polovini mjeseca to može da se malo pokvari, ali ne mora da znači da ćete imati rasprave. Ako ste slobodni, u drugoj polovini mjeseca nije baš dobro da uđete u neku novu ljubavnu priču. Razmislite da li to stvarno želite ili ne i ne brzajte sa odlukama.

Posao

Priliv novca je očekivan, naročito ako se bavite nekim privatnim poslom. Sve vam ide od ruke, samo što vi uvijek hoćete da sve bude bolje. Ne nervirajte se previše oko posla, nego uložite više energije u rad. Imaćete dosta sreće i neka osoba koja nije iz vašeg mjesta ili zemlje može da vam bude od pomoći. Nemojte da se uljuljkujete nego budite vrijedni.

Zdravlje

Odlično se osjećate i tokom januara nećete imati nikakve tegobe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime