Tri dana nakon emitovanja emisije “Srpska majka” iz serijala “Junaci doba zlog” video koji je imao pola miliona pregleda na YouTube kanalu N1 televizije je uklonjen na zahtjev korisnika “Ceca Music” zbog navodnog kršenja autorskih prava.

Audio i video produkcija JSP je najavila da će se tim povodom oglasiti saopštenjem.

Podsjetimo, prije nego što je emisija „Srpska majka“ emitovana, pravni zastupnik Svetlane Cece Ražnatović je najprije redakciji TV N1, a potom i Audio video produkciji JSP uputio zahtjev da se ne emituje, poručujući da će u suprotnom „Svetlana Ražnatović biti prinuđena da pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i djelo“.

„Ne postoji bilo ko o kome vi ne smijete da pišete. Mi se ne bavimo njenom estradnom karijerom, već onim što niko ne može da zaštiti žigom, a to je dio te njene neestradne karijere. Ona je toliko važna ličnost da se nikada niko nije bavio njom na ovaj način, biografski gledano“, rekla je, između ostalog, uoči emitovanja jedna od autorki serijala Jovana S. Polić.

Serijal je rađen po knjizi „Junaci doba zlog“ Slaviše Lekića, a kao koscenaristkinje potpisuju se Sanja Lončar i Jovana S. Polić.

NE PROPUSTITE
U Karanovcu pronađeno tijelo Zorana Pekeza: Vozač se utopio, na tijelu ima opekotine

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime