Cilj svakog sportiste je da se bori za reprezentaciju, najveća čast u životu bi mi bila da nastupim na SP u Beogradu, iskren je Ražnatović

SP u Beogradu biće održano uz snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića, koji je i predsjednik Organizacionog odbora SP

Svjetsko prvenstvo koje će biti održano od 26. oktobra do 6. novembra ove godine u Beogradu okupiće najbolje borce koje planeta ima u olimpijskom boksu! Srpska reprezentacija pod palicom selektora Milana Piperskog od 8. avgusta je na Zlatiboru i tamo će odraditi bazični deo priprema u fenomenalnim uslovima koje im je obezbjedio Bokserski savez Srbije na čelu sa predsjednikom Nenadom Borovčaninom.

Svaki od 24 momka koji su zadužili opremu sa grbom Srbije na grudima nada se prevashodno da će svojim radom i kvalitetom izboriti mjesto u ekipi koja će se takmičiti u Štark areni na jesen, a potom i da će osvojiti medalju. Među njima je i Veljko Ražnatović (24), koji je nedavno podigao pehar šampiona Srbije sa Bokserskim klubom Sombor.

– Meni su ovo treće pripreme sa reprezentacijom. Cilj svakog sportiste je da se bori za reprezentaciju, najveća čast u životu bi mi bila da nastupim na SP u Beogradu. Naravno, ukoliko se to desi daću 100 posto snage, posljednji atom da svojoj zemlji donesem medalju. Nikom protiv mene neće biti lako, ali sam svjestan da ni meni neće biti ništa lakše, na SP dolaze samo najbolji borci. Srbija je za mene svetinja! Privilegija je raditi sa ovim momcima na Zlatiboru, oni su suvo zlato Srbije. Učimo jedni od drugih, od selektora i ostalih naših, ali i ruskih i kubanskih trenera. Zahvaljujući BSS imamo tu privilegiju i siguran sam da ćemo je iskoristiti na najbolji mogući način da se maksimalno dobro pripremimo za SP i da se publici u Štark areni, ali i onoj koja će nas gledati preko malih ekrana širom svijeta, pokažemo u najboljem izdanju – kaže Ražnatović, koji bi ukoliko se izbori za učešće na SP boksovao u novoj olimpijskoj kategoriji – do 86 kilograma.

NE PROPUSTITE
Nobelova nagrada za mir

 

Šampionat svjeta u Beogradu biće održan uz snažnu podršku države i predsjednika Aleksandra Vučića, koji je i predsjednik Organizacionog odbora Svetskog prvenstva.

Preko državnog do Svjetskog prvenstva

Nedugo poslije priprema na Zlatiboru, najbolji srpski borci odmeriće snage na Državnom prvenstvu Srbije.

– To takmičenje će dati odgovor na pitanje ko će biti član reprezentacije Srbije na SP. Samo za najbolje ima mjesta – poručuje selektor Piperski.

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime