Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Severina Vučković odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, koji se povezuje s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, kazala je Severina.

Još prije mjesec je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak “Dodikova televizija”, a među prvima se pojavilo ime Severine Vučković, koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoj talk show, što bi značio njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina, kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na Z3 televiziji.

NE PROPUSTITE
Poginuo muškarac kada ga je udario voz kod Doboja

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime