Poznata sprska milionerka imala MOŽDANI UDAR! Kada vidite zbog čega se to desilo ostat ćete bez riječi ! Dobro se pazite !

Ova sprksa milionerka koja se zove Ana Popović je jedna od najbogatijih sprkinja na čitavome svijetu,a to je sve zbog toga jer se mlada udala za jednog poznatog biznismena koji se zove Ljubiša Krstajić  i koji ima na milijarde. međutim ono što se ovoj djevojci dsilo je zbunilo mnoge, ona i ako je tako mlada doživjela je pravi krah jer je doživjela moždani udar koji joj je promijenio tok života i svega ostalog.

Ona je ove godine napunila tek 27 godina i u tim trenutcima bila je na slavlju kod porodičnog prijatelja povodom rođenja njegovog sina a riječ je o Gordanu Kariću i Ivani Mišković. Ona se čitavo vrijeme ponašala sasvim normalno i ništa joj nije smetalo, zaista je djelovala kao jedna poptuno zdrava i mlada osoba. Nije imala nikakve tegobe koje bi dalje mogle da ukazuju na bilo kakvu bolest a još manje na moždani udar. ni u jednom trenutku nije ni malo posumnjala da bi joj se ovako nešto moglo desiti.

Samo je apala i svi su odmah potrčali kod nje da vise šta se to zapravo zbiva sa ovom mladom ženom.Dotrčali su kako bi naravno pružili joj pomoć.

Onog trenutka kada je Ana pala prekinuta je i zabava pa je i Hitna došla po nju, jer s eniko nije suudio da je pomjera.

Ona je imala moždani udar jakog stepena, čak sedmog što je na nju uticalo jako mnogo.

Za sada je Ana dobro, doktori daju izjave da je njeno stanje stabilno, ali da će i dalje pratiti šta će se dešavati.

Ona je udata za poznatog milionera koji je stariji od nje čak 34 godine, ali kako kažiu to njoj uopšte ne smeta. Ali kako vidimo itekako da joj počinje smeati, jer moždani udar ne može tek tako doći a da nema nikakvih pokazatelja na njega. Svi doktori predviđaju da se ovo desilo od stresa.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *