U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na regionalnom putu Bratunac-Srebrenica oko 18 sati smrtno je stradao Salko Sejdic iz Luke, a nastanjen na Boriću (Bratunac).

Prema informacijama iz zvorničke bolnice jedna osoba je zadržana je na liječenju, a ostali su otpušteni iz ove zdravstvene ustanove. Povrijeđen je Z. M. (44) iz Bratunca, a u pitanju je prijelom noge i nije životoni ugrožen.

Policija je sinoć saopćila da su na lice mjesta upućeni policijski službenici PS Bratunac, pripadnici Doma zdravlja Bratunac i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bratunac. U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva kombija marke Fiat.

– Jednim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala S.S. iz Srebrenice koje je smrtno stradalo, dok je suvozač navedenog vozila zadobio teške tjelesne povrede. Drugim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala M.Z. iz Bratunca, koje je zadobilo teške tjelesne povrede. Teško povrijeđena lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su im i konstatovane navedene povrede- saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

NE PROPUSTITE
Vatromet i bakljada izazvali novi prekid fudbalske utakmice u Francuskoj (VIDEO)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime