Potopila je glavu u činiju sa KISELOM vodom i ostala je u ČUDU! NEVJEROVATNA JE MOĆ KISELE VODE NA VAŠE LICE !!

Kisela voda je jedno od najboljih pića na svijetu i zaista je tako mnogi vole da je piju, zbog jenog učinka na nađ želudac, da li ste s eikada loše osježali kada ste pili kiselu vodu? Vjerovatno d aniste. Zbog sadržaja sode bikarbone u njoj ona nam može mnogo pomoći. Mi svi vrlo dobro znamo da je soda jedan od sonovnih sastojaka od ovog pića i da ga ipak ne bi trebalo u prekomjernim količinama piti. Stoga umjereno je dobro, zapamtite to u svemu,

Ova djevojka je otkrila čudo za savoje lice, saznala je da kisela voda može mnogo da joj pomogne kada su u pitanju njene bubuljice akne, ali i ožiljci koji su se nalazili posvuda po njenom licu. ova voda je spasilanjeno lice koje je poslije upotrebe kisele vode postalo zaista čudesno čisto i lijepo.

Ona nije mogla da vjeruje da stvar koju je pila svaki dan može da spasi njenu kožu koja je bila puna bubuljica kao i naslaga koje su se redale o njenoj koži.

Da li znate koje djevojke i koji narod ima najljepšu kožu? To su svakako azijazi koji su poznati po lijepoj koži koju redovno održavaju,a to je sve zato jer je koriste za ispiranje lica kiselu vodu ili mineralnu vodu nazovite je kao god vi želite, bitno je da djeluje, ostalo je manje važno.

Ali da biste uspjeli u vašim namjerama morate da to radite konstantno mjesec dana a onda da prestanete.

Suho lice je to koje izaziva razne iritacije i uglavnom zbog suhog lica nastaju razni problemi na koži. Voda sa česma nije pogodno za pH FAKTOR NAŠEG LICA dok to kisela voda itekako jeste.

Ono što bi bilo poželjno jeste redovno održavanje masnoće vašeg lica, odnosno redovna hidratacija ako vam je prezahtjevno da ga perete sa kiselom vodom. Jednostavan trik za ne ?

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *