Ramazan je sveti muslimanski mjesec, a kada vas neko na dan početka Ramazana ugosti u svojoj kući, onda je to u muslimanskom svijetu čast i poštovanje najvišeg nivoa.

Predsjednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu ugostio je na dan početka Ramazana jedan od najvećih privrednika u Egiptu Sameh Heveda, vlasnik lanca hotela Titanik i Alibaba, koji imaju u Hurgadi 5.000 soba i to su hoteli sa svim sadržajima od Akva parkova do sportskih terena.

“Ja se puno zahvaljujem mom domaćinu Samehu sto je našu 5-članu delegaciju pozvao da budemo gosti u njegovoj kući u Hurgadi, na početku proslave najznačajnijeg muslimanskog mjeseca Ramazana. Imali smo prilike da vidimo kako muslimani u Egiptu dočekuju ovaj mjesec i šta je na njihovom meniju. Razgovarali smo i o ekonomskoj saradnji, imajući u vidu da je naš domaćin privrednik 40 godina i da je njegov otac također bio privrednik i vlasnik hotela.

Razgovorali smo, ne samo o turizmu i hotelijerstvu, nego i o tome kako da se iz Srbije izveze sto više proizvoda u Egipat. Ja sam na dočeku 2020. godine u Hurgadi, upravo u njegovom hotelu Titanik dobio Oskar popularnosti kao najpopularniji stranac u Hurgadi. On je bio jednom u Jagodini, a ja tri puta u Hurgadi. Za sada vodi kao domaćin sa 3:1, a ja ne volim da ne pobjeđujem i zato očekujem našeg današnjeg domaćina već u julu mjesecu u Jagodini. Veliko Vam hvala što ste nam ukazali ovakvu čast”, rekao je Marković u kući Sameha Hevede.

SAMEH HEVEDA:VEOMA SAM ZAINTERESOVAN DA GRADIM HOTEL U SRBIJI

Zahvaljujući se Draganu Markoviću Palmi što je prihvatio njegov poziv vlasnik lanaca hotela Titanic i Alibaba, gospodin Sameh Heveda je rekao da se raduje svakom viđenju sa Markovićem, jer jer to prilika za razgovar o biznisu.

NE PROPUSTITE
Poboljšanje vidljivosti položaja mladih ljudi u društvu

“Veoma sam zainteresovan da izgradim neki hotel u Srbiji i veoma brzo počinjemo studiju o tome. Dolazim u Srbiju u julu” izjavio je Sameh Heveda.

Na večeri pored Dragana Markovića Palme bili su i potpredsjednica Narodne Skupštine Republike Srbije, narodni poslanik Marija Jevđić, narodni poslanik Života Starčević, Jugoslav Vukadinović, ambasador Srbije u Egiptu i Goran Milosavljević, načelnik Pomoravskog okruga.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime