Ovan

Zračite pozitivnom energijom i bez problema šarmirate sve oko sebe, a da čak ništa i ne morate da uradite. Iskoristite to da ostvarite nešto što odavno želite. Izbjegavajte negativne ljude koji bi mogli da vam naruše dobro raspoloženje.

Bik

Izražena vam je želja za slobodom, zato imate veću potrebu nego inače da putujete ili barem da neke stvari radite drugačije. Čitanje, učenje o drugim kulturama ili učenje nekog novog jezika takođe mogu da utole vašu žeđ za nečim novim. Partner ima neke kritike na vaš račun, saslušajte ga.

Blizanci

Početak godine je za vas uvijek pomalo napet, željeli biste da se malo osamite, što je neobično za vas. Imate dosta želja i novih ideja, pa bi bilo dobro da napravite neki plan koji će vam pomoći da sve to i ostvarite. Budite fizički aktivni, to će vam pomoći da se bolje osjećate.

Rak

Veoma ste ambiciozni, ali trenutno niste u poziciji da ostvarite baš sve što želite, pa morate da pristanete na kompromis. Ipak, ne treba to da posmatrate kao nešto negativno jer ćete iz toga naučiti nešto o sebi. Provedite više vremena sa bliskim prijateljima, to će vas oraspoložiti.

Lav

Vama godina počinje predivno, spremni ste da budete zdraviji, produktivniji i da radite na tome da budete najbolja verzija sebe. Vaša motivacija je za pohvalu, ali ne zaboravite i da se malo opustite i uživate u trenucima sa voljenim ljudima. Imajte na umu i da nisu svi dobronamjerni, pa pazite da svoje planove ne odajete baš svima.

Djevica

Pružaju vam se neke dobre prilike koje se tiču posla, ali niste pretjerano zainteresovani za to. Želite samo da se opustite i da budete sa ljudima koje volite. Dobro razmislite jer bi ova prilika mogla za vas da bude prekretnica.

NE PROPUSTITE
Zbog pogoršane epidemiološke situacije: U Federaciji stupile na snagu nove mjere

Vaga

Početak je nove godine, tako da je sasvim razumljivo što želite da se fokusirate na porodicu i dom. Ne dozvolite da vam neko sa strane upropasti raspoloženje. Veoma ste romantični, pa iskoristite to da provedete neke lepe trenutke sa partnerom.

Škorpija

Danas ste puni sjajnih ideja i imate potrebu da ih iznesete drugima. Želite da svi znaju o čemu razmišljate, da sa njima razmijenite ideje i možda dođete do nečeg još boljeg. Ne dajte da vas nečiji komentar koji nije dobronamjeran iznervira.

Strijelac

Fokusirani ste na novac i finansijske probleme, ali danas bi trebalo da napravite pauzu i posvetite se nečemu što će vas oraspoložiti. Vrijeme provedeno sa bliskim ljudima je svakako dobra ideja, a možda vas iznenadi i neka ponuda koja bi mogla da vas “iščupa” iz problema.

Jarac

Već mjesecima ste u haosu i zbunjeni, ali danas se dešava preokret! Sliježe se prašina i napokon uživate u mirnom danu, bez stresa, a stvari se vraćaju u normalu. Napunite se energijom radeći nešto što vam prija.

Vodolija

Inače imate utisak da koliko god se trudili, nešto vam se uvijek ispriječi na putu. Ali, zvijezde su vam danas naklonjene, srećne ste ruke čega god se dohvatite, pa iskoristite to pametno. Potez koji danas napravite mogao bi da vam donese poštovanje drugih i prestiž.

Ribe

Imate izraženu želju da negde putujete ili da unapređujete sebe nekim novim iskustvima. Drugi vas ne razumiju, što vas užasno nervira, ali se kontrolišete jer ne želite da ulazite u sukobe. Ne dozvolite da se nervirate zbog drugih.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime