Mina Vrbaški ispričala je Vladimiru Tomoviću svoju bolnu tajnu o tome da je bila silovana.

Vladimir je dveij godine čuvao ovu tajnu, da bi Minu u ”Zadruzi 4” počeo da ucenjuje time da će je do kraja rijaliti iznijeti. Pre nego što je bio diskvalifikovan Tomović je ovu tajnu otkrio Filipu Caru, koji je nastavio da ucjenjuje Minu, a potom je i pred svima otkrio.

Kada ju je Drvo upitalo zašto ne kaže da je u pitanju Vladimir Tomović, Mina se slomila.

– Zato što ne mogu da vjerujem da je osoba koju sam voljela i vjerovala ispričala to jednom Filipu Caru. Ja sam njemu to rekla još u “Zadruzi 2”, to nikad nikome nije rekao, rekao je sada u “Zadruzi 4”. To je ta tajna koja mene boli. On se kleo da će to ostati između nas. Čak mi je njegov brat rekao da njemu nije rekao tu stvar. Kada sam shvatila da i Car zna to, plašila sam se da uđem u konflikte. Ja ću opet da istrpim sve to, ali najteže mi je što to moja majka mora da sluša. Ona kod kuće ima jedno dijete koje može da zagrli, a drugo je ovdje… Gleda kako mi se izgovaraju najgore moguće stvari za mene i nju. Ja se kajem za stvari koje sam izgovorila za njega. Kada je bio Veliki petak, htjela sam da se pokajem za stvari koje sam radila… – govorila je Mina.

Zbog svega što je Mina iznijela, oglasila se majka Ivana Vrbaški. Kada su je pitali da li ima komentar, kratko je rekla:

-Ne!! Pozdrav -bila je kratka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime