MINERAL KOJI MOŽE DA SPASI NAŠ ŽIVOT, A IMAMO GA U IZOBILJU

Vjerovatno ste svi vi do sada čuli za ove minerale ali niste znali za njegovu veliku ljekovistost kojm obliju, u pitanju je zeolit. To je jedna specifična grupa minerala, a dijele se najčešće sMO U DVIJE GRUPE TO JESTE BIJELI ZEOLITI I ZELENI ZEOLITI. Oni imaju jedan veoma specifičan način formiranja to se dešava kada se vulkanski minerali koji se inače nalaze u lavi pomiješaju sa vodom u moru, odnosno morksom vodom. On je jedan veoma neobičan mineral koji dobro posdjeća na jedan neobičan kavez. O njegovoj ljekovitosti su pisani brojji spisi kroz vijekove a nešto kasnije su i dokazani, jer ljudi nisu vjerovali da nešto takvog oblika može da djeluje ljekovito na čovjeka.

Ono što je najbitinije kod zeolita jeste njegova jedna veoma specifična struktura, jer uz pomoć takve strukture koja je trodimenzionalna zeolit praktično usisava supstance koje su mnogo toksične.

Osim svog izuzetnog dobrog dijelovanja na različite toksine zeolit je odličan lijek i za mnoge druge bolesti.

Jedna od takvih je sigurno problem sa probavnim sistemom jer zeolit djeluje fenomenalno na probavni sistem u našem tijelu.

On je veoma koristan i podstiče naša crijeva na lagano varenje, kkao njega tao i osalih stvari koje se nalaze u našem organizmu odnosno u želucu.

Zeolit se u posljednje vrijeme veoma puno koristi i za zemljište odnosno za poljoprivredu, pogotovo u krajevima koji obiluju sunčanim danima jer se smatra da zeolit zadržava vlagu u sebi te je odličan za takve kraejve i podnevlja.

Vrlo često se koristi i u ishrani raznih životinja, jer zeolit ih čini jačima, pomaže im da nogo brže napreduju, te im je i koštana masa mnogo bolja nego inače. Isto tako pomaže im da budu duže vremena zdravije ali i da duže žive.

Ono za šta se zeolit može koristiti u našim kućama, jeste otklanjanje loših mirisa.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *