Magnet sam za ludake – počela je ona pa nastavila:

– Kada sam bila mlađa to je bilo alternativnije društvo pa sam metalce privlačila, a sada komercijalu – objasnila je ona, a zatim otkrila i koji je njen tip muškarca.

– Ja volim dobre momke. Fine, kulturne, lijepo vaspitane. Ne volim “badže” i loše momke, to mi nije ni malo zanimljivo. Ja volim uljudne, tihe, povučene. Baš ono što ja nisam – priznala je Sanja.

Vučićeva takođe ne krije da je zagovornik stava da se muškarci “plaše uspješnih žena”, te da je vjerovatno to uzrok zašto još uvijek pored sebe nema jaču polovinu.

– Uglavnom mi se udvaraju preko društvenih mreža, uživo baš rijetko, ali to preko mreža ne mogu da shvatim ozbiljno tako da od toga nema ništa – objasnila je ona za Grand Online.

Kako je Sanja vrlo atraktivna i popularna, ne čudi što je prate razne afera, a u posljednje vrijeme šuškalo se o njenoj navodnoj romansi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, što je ona u više navrata demantovala. Pjevačica grupe “Hurricane” međutim kaže da joj ovakvi napisi nimalo ne smetaju.

– To je sve sastavni dio posla i ne smeta mi jer ja to demantujem, potvrdim ili zadržim za sebe. Ne smeta mi sve dok mi stave lijepu sliku – iskrena je bila pjevačica.

NE PROPUSTITE
"Šta će njemu nepismena Tanja Savić" Ova pjevačica tvrdi da je u srodstvu sa Stanivukovićem i OPLELA JE PO KOLEGINICI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime