Glumac i bodybuilder iz Kazakhstana, Yuri Tolochko, krajem novembra oženio je Margo, seks lutku u prirodnoj veličini. No, nedavno se požalio kako se ‘ozlijedila’ te da je na popravku.

Izgleda da joj je već našao zamjenu. Na Instagramu je podijelilo video na kojem ‘izmjenjuje strasti’ s neobičnim predmetom.

– Izgleda da imam novu strast – napisao je u opis snimke Tolochko kojeg na društvenoj mreži prati gotovo 100.000 fanova.

– Je li ti to varaš svoju suprugu? – poručio mu je pratitelj, na što mu je glumac odgovorio: ‘Možda… Ne mogu izdržati dok je ona u bolnici’.

Seks lutka je u njegov život ‘ušetala’ prije nešto više od godinu dana, otkad ju je u kafiću spasio od drugog muškarca s, kako kaže, manje čestitim namjerama.

Na društvenim mrežama često objavljuje njihove zajedničke fotografije. Yuri pokazuje kako odabranicu hrani, spava s njom, vježba, sunčaju se…

Inače je vodi u gostovanja u mnogim emisijama, šetaju zajedno, idu na večere… Iako je mnogima ovakva veza neprirodna, Jurij zanemaruje negativne komentare i uživa s nesvakidašnjom partnericom.

NE PROPUSTITE
Šta je ovo ovako? Sličnu ljepoticu rijetko ste gdje mogli vidjeti, posebno u ovome izdanju...

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime