Ovan

Danas vam je više nego inače potrebna sloboda, ne želite da vas bilo ko gnjavi i zapitkuje. Najbolje bi bio da se osamite jer biste u suprotnom lako mogli da upadnete u neku raspravu. Posvetite se obavezama i poslu, a druženja ostavite za neki drugi dan.

Bik

Veoma ste odlučni danas, što vam i te kako pomaže da brzo završavate sve obaveze. Provedite vrijeme sa porodicom, idite u šoping ili na neko druženje, to će vam prijati. U ljubavnom odnosu je sve u redu, možete partneru da priredite neko iznenađenje.

Blizanci

Izrazito ste osjetljivi i saosjećajni danas, samo pazite da to neko ne iskoristi. Prijalo bi vam neko kraće putovanje, ako imate priliku za to. Priliv novca je izvjestan, a dobar je i dan za neka veća ulaganja.

Rak

Moraćete dosta da se potrudite kako biste sve završili na poslu. Mnoge stvari vam ne idu na ruku, ali uz pomoć kolega uspjećete da rešite sve. Najbolje je da ne započinjete ništa novo, već samo završavajte ono što morate.

Lav

Porodica vam je najveća i najiskrenija podrška, zato izdvojte malo vremena za njih. Možete i da im priredite neko iznenađenje i tako im pokažete koliko ih cijenite. I na poslovnom i na ljubavnom planu sve teče glatko, ne očekuju vas nikakvi problemi.

Djevica

Veoma ste emotivni danas, i najmanja sitnica u vama može da izazove eksploziju emocija. Provedite dan sa bliskim ljudima i u opuštanju. Moguć je priliv novca, ali valjalo bi i da malo štedite.

Vaga

Veoma ste kreativni danas, pa je idealan dan za uređenje ili renoviranje doma. Radite bilo šta gdje možete da iskažete svoju kreativnost, to će vam danas donijeti dobro raspoloženje. Mogući su manji nesporazumi sa bliskim ljudima, pazite da ne kažete nešto zbog čega ćete se poslije kajati.

NE PROPUSTITE
Studija: Covid ostavlja ožiljke na bubrežnom tkivu

Škorpija

Danas ste veoma “brzi na jeziku”, pa je savet da pokušate da budete što smireniji i da razmislite prije nego što progovorite. Brzopletost na poslu bi mogla mnogo da vas košta. Provedite više vremena napolju, to će vam pomoći da razbistrite misli.

Strijelac

Sve što vam danas treba je zabava, ali ipak, vaša ozbiljna strana ličnosti će prevagnuti, pa ćete se više posvetiti poslu. Gledajte da ipak izdvojite malo vremena za nešto u čemu uživate. Već duže vrijeme zapostavljate partnera zbog obaveza, izdvojte vremena za njega.

Jarac

Prilično ste dekoncentrisani i niste baš raspoloženi za rad, ali može vam pomoći da stvari obavljate na neki drugi način nego inače. Jedan slučajan susret mogao bi da vam donese novu poslovnu ponudu koja će biti dobra po vas. Moguć je pad imuniteta, pazite na ishranu.

Vodolija

Veoma ste energični i produktivni danas, iskoristite to da završite neke zaostale obaveze. Imate podršku kolega i nadređenih, vaše je samo da zablistate. Popodne provedite vrijeme sa porodicom ili prijateljima.

Ribe

Niste baš dobro raspoloženi, ali imajte na umu da ćete se mnogo bolje osjećati ako svoje probleme podijelite sa nekim bliskim. Na podršku porodice svakako možete da računate, a i na neke dobre savjete od njih. Radite nešto u čemu uživate, to će vam popraviti raspoloženje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime