Nesretni događaj u kojem su nanesene teške tjelesne povrede nožem državljaninu BiH desio se večeras u ulici Cazinska bb. Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o napadu migranata.

O svemu su obaviještene službene osobe MUP-a USK.

Svjedokinja nemilog događaja opisala je dramatičke trenutke prije i poslije napada.

Cijelu poruku prenosimo u cijelosti:

“Migranti su prije jedno pola sata upali u moju kuću na sprat koji ne koristimo. Prijavili smo odmah policiji ali su kasnili i komšija koji živi prekoputa mene krenuo je da nas odbrani i odjednom su se čuli vrisci, izboli su ga par puta i u stomak i u glavu i prsa. Policija ih jedva izvukla iz napuštene kuće do nas, tu su se krili.

Ovo se treba proširiti i doći do sviju koji su odgovorni za ovakvu situaciju. Oni su imali namjeru napasti nas jer smo danima prijavljivali ih da dolaze u ovu napuštenu kuću do nas.

Večeras sam mogla izgubiti život ja ili neko od moje porodice i ja sam stvarno više umorna od toga da živim u napetosti da li ću izgubiti život u vlastitoj kući ili na putu do škole, do grada i kome god treba da se obratim obratit ću se jer ja stvarno više nemam strpljenja, ovo prelazi sve granice, ovo je pokušaj ubistva, možda čak i ubistvo već jer komšija nije u dobrom stanju” – izjavila je osoba čiji je identitet poznat redakciji portala crna-hronika.

(Crna-hronika.info)

NE PROPUSTITE
Preminula jedna osoba: U Kantonu Sarajevo potvrđeno još 507 novih slučajeva virusa korona

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime