Duško Tošić je i dalje oženjen, a reklo bi se prema najnovijim pričama, da kao momak živi. Fudbaler, kako saznajemo, ima djevojku, koja je takođe u braku i to sa poznatim pjevačem. Međutim, to što su zvanično zauzeti njima ne predstavlja nikakav problem i navodno su posljednjih godinu dana u vezi.

Kako tvrde izvori, oni su nedavno u isto vrijeme boravili u Dubaiju. Sportista je na odmoru bio sa kćerkama, a i njegova draga je došla sa svojim mužem i djecom. Međutim, nakon deset dana, pjevač se vratio u Beograd sa nasljednicima, a ona je nastavila “sama” da se odmora. Da je u istom hotelu kao i Duško odale su fotografije koje su postavili na Instagram stori u isto vrijeme.

Ali, kada su shvatili da neko može to da poveže, ona je brže-bolje uklonila stori. Beogradom već uveliko kruži priča da se Duško viđa sa ženom poznatog pjevača, a njih dvoje čak izlaze zajedno. Prije odmora u UAE, Duško je navodno sa djevojkom bio na jednoj privatnoj žurki gde je poručivao Cecine pjesme, a ona mu iz džepa vadila pare i kitila pevačicu.

Inače, ovo nije prvi put da Tošić zavodi tuđe žene. Podsjetimo, fudbaler je prije dvije godine bacio oko i na suprugu svog kolege Filipa Đorđevića, Jovanu. On je na sve načine pokušavao da osvoji ovu manekenku, a sve je počelo porukom na Instagramu, koju je Tošić uputio zauzetoj ženi, ne sluteći da će ga ona iskulirati i obavijestiti muža ko je startuje. Tada je Filip pozvao Duška i jasno mu stavio do znanja da je u njihovom braku sve u najboljem redu i da nema potrebe da se udvara majki njegove djece

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Duškom, ali je on uporno izbacivao vezu.

NE PROPUSTITE
Barbarez odbio "nemoralnu" ponudu iz NSBiH

ŠRVLJA OD RANIJE

S Marijom se provodio, Soraji kupio narukvicu od 50.000 evra

Duško Tošić je, po svemu sudeći, slab na poznate i atraktivne dame sa društvenih mreža. On je bio u šemi sa nekoliko poznatih dama, a sredinom 2017. godine uhvaćen je u izlasku sa Makedonkom Marijom Andonovskom. Njih dvoje slikali su turski paparaci ispred restorana u kojem su bili skoro cijele noći. Također se i devet mjeseci tajno viđao sa Sorajom Vučelić, kojoj je kupio narukvicu od 50.000 evra.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime