Dobro se pripremite! Očekuje vas vrijeme kakvo do sada niste zapamtili na našim prostorima! Oluje, kiše i vjetrovi koji će da donesu poplave !!!

Ovih dana vjetar je zaista jak i zaista mislimo da kada krene da puše da ćemo da odletimo svi zajedno sa njim. najgore od svega je što je previše toplo za ovo doba godine, što nikako ne bi trebalo i ne bi smjelo da bude, poslije ovog se očekuje mnogo toga, a prognozeri nam najavljuju mnogo loše vrijeme, jer iza ovakvih toplina nikada ne može izaći nešto dobro na vidik.

ovih dana se očekuje oblačno virjeme sa mjestimičim pljuskovima, međutim nakon ove sedmice, vrijeme će se mijenjati iz dana u dan. Početkom sedmice najavljuju s erazne oluje praćene veoma jakim vjetrovima kakve do sada nismo imali prilike da vidimo na Balkanu.

Nakon toga ponovo nastupa priod lijepog vremena, a poslije lijepog vremena očekujte i prvi snijeg, koji će prvo da padne na planinama, a nakon nekog vremena past će i u nižim dijelovima našeg Balkana, stoga je red da se dobro pripremite.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *