Ovan:Ljubav:Važno je da na nečija pitanja tačno odgovorite. Iznenadite svog partnera na način koji zadovoljava zajedničke potrebe i ukuse.Posao:Vaši saradnici imaju različita mišljenja o rješavanju zajedničkog problema. Morate smisliti dobar plan.Zdravlje:Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju, opustite se.

Bik:Ljubav:Obratite pažnju na osobu koja vas promatra sa zaljubljenim pogledom ili s toplim osmijehom na usnama. Prepustite se inspiraciji.
Posao:Prihvatite nove ideje s namjerom da proširite svoje kognitivne vidike. Neko vas usmjerava na kreativno izražavanje i djelovanje.Zdravlje:Priuštite si omiljenu zabavu, kao poticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci:Ljubav:Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti, prije nego započnete ljubavnu iskru.Posao:Osjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički oslobodite nagomilanih obaveza. Morate zaposliti pouzdane saradnike.Zdravlje:Obratite pozornost na pravilnu prehranu.

Rak:Ljubav:Odgovorite na poruku osobe koja vam je bliska. Iznenadite partnera neobičnim poklonom.Posao:Oduševljeni ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Morate se pravilno organizirati, nemojte zanemariti redovite obaveze.Zdravlje:Uživat ćete u izlasku ili zabavi u poznatom društvu, kao i u dobrom opuštanju.

Lav:Ljubav:Stalo vam je do privlačenja nečije pažnje, sve što trebate učiniti je iskoristiti svoje zavodljive manire i osmisliti originalnu izvedbu.Posao:Ako vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite učinkoviti i dovoljno uvjerljivi pred saradnicima.Zdravlje:Potrudite se uljepšati raspoloženje.

Djevica:Ljubav:Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečiju ispriku.Posao:Izbjegavajte sukob s osobom koja dovodi u pitanje vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvijek postoji rješenje.Zdravlje:Izbjegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Vaga:Ljubav:Ne dopustite da vas nečije ponašanje izazove na pogrešnu emocionalnu reakciju. Budite strpljiviji nego inače.Posao:Pokušavate odrediti svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i održati dobar odnos s provjerenim timom saradnika.Zdravlje:Kontrolišite impulzivnu stranu svoje prirode.

Škorpija:Ljubav:Vaš partner od vas očekuje originalan nastup i određene zavodljive manire. Nemojte štedjeti na osjećajima i pažnji.Posao:Iskoristite svoje intelektualne sposobnosti za rješavanje poslovnih dilema, važno je pokazati znanje i praktična rješenja.Zdravlje:Imate odlično raspoloženje i imate dovoljno energije.

NE PROPUSTITE
Policija identifikuje sve koji su stajali u blizini Splićanina: Telefon i kontakti koje je Matej imao kobne noći su KLJUČ ISTRAGE

Strijelac:Ljubav:Čini se da ste previše uznemireni, donijeli ste pogrešnu odluku i inzsistirate na svojim namjerama. Filtrirajte svoje misli i osjećaje.Posao:Izbjegavajte svako nepotrebno uzbuđenje ili obaveze koje vas iscrpljuju psiho-fizički. Razmislite kome biste se trebali obratiti za određenu vrstu usluge.Zdravlje:Nema potrebe precjenjivati ​​osobne mogućnosti.

Jarac:Ljubav:Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner testira vašu emocionalnu naklonost i volju na različite načine.Posao:Saradnici ne ispunjavaju svoj dio obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspjeh i vašu motivaciju.Zdravlje:Uživajte u sadržajima koji vas opuštaju.

Vodolija:Ljubav:U susretu s voljenom osobom, dobra volja čini čuda. Dovoljno je vidjeti osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe.Posao:Morate postaviti svoje poslovne ciljeve i podmiriti postojeće račune, ne dopustite da vas neko prestigne.Zdravlje:Izbjegavajte situacije koje vas psihički uznemiruju.

Ribe:Ljubav:Čini se da ste zabrinuti. Ali izbjegavajte načelo kazne ili suparništva u odnosu s voljenom osobom.Posao:Predosjećate da vas neko vara ili da propuštate dobru poslovnu priliku. Pričekajte bolje uslove.Zdravlje:Važno je pravilno kontrolisati svoje unutrašnje sukobe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime