Ovan 

Ovo nije najbolje vrijeme da na bilo koji način pokušavate da privučete pažnju na sebe, jer postoji mogućnost da vas pogrešno shvate. Stavite tačku na odnos koji vas više ne inspiriše. Smanjite unos kafe.

Bik 

Narednih mjesec i po dana su ključni, otvara vam se put za velika dostignuća i napredak. Skloni ste da se držite onoga što znate i da ne izlazite iz svoje zone udobnosti, a to morate da promijenite. Više vjerujte u sebe. Neko očajava zbog vas i to s razlogom. Neumoljivi ste.

Blizanci 

Razmišljate o promjeni posla. Januar je protekao u slavlju i veselju, sada ste se “ispucali” i vrijeme je da vidite kako dalje. Što se ljubavi tiče, pametnije je da ne donosite drastične odluke. Nije najbolje vrijeme za ulazak u nove veze. Provjerite gvožđe.

Rak

Budite oprezni kada pokušavate da ostvarite neke važne veze u narednim nedjeljama, bilo da su romantične, profesionalne ili platonske. Za vas je sada bolje da delate sami, kako na poslu, tako i ljubavi. Razmimoilazite se sa partnerom, ne delite iste poglede na život.

Lav 

Razmišljate o poslu i problemima koji vas čekaju početkom nedjelje. Rješenje je bukvalno iza ugla. Niste preboljeli staru ljubav, ali nema druge – morate da okrenete novi list. Tek tada ćete biti u stanju da vidite nekoga ko vam je naklonjen. Zglobovi su vam osjetljivi.

Djevica 

Nemojte da budete obeshrabreni jer se vaši planovi ne odvijaju kako ste željeli. Napravite pauzu koja će vam dati snage da nastavite dalje. Imate podršku partnera i to vam znači. Ne zaboravite da uzvratite kada se javi prilika. Jedite više voća.

Vaga 

Stvari bi mogle da se malo zakomplikuju u porodici. Sačuvajte hladnu glavu i ne nasjedajte na provokacije. Povedite računa da se ne zamjerite nekom članu porodice, možete da nenamjerno pređete granicu i povrijedite nekoga. Jedite više ribe.

NE PROPUSTITE
Kćerki dala NESVAKIDAŠNJE IME: Porodila se nasljednica Dragana Stojkovića Piksija

Škorpija

Vrijeme je da dignete glas i zauzmete se za sebe. To što sve vidite ne znači ništa ako ne delate. Pružite šansu osobi koja je spremna za vas da ide u vatru. Iskustvo koje imate bi trbalo da iskoristite i iz drugog ugla sagledate situaciju. Već neko vrijeme razmišljate o dijeti, danas pada konačna odluka.

Strijelac 

Stavite na papir troškove, januar je prošao u bespotrebnim kupovinama, i sada osjećate pritisak. Ako ste prinuđeni da pozajmite novac, obratite se prijatelju prije nego članu porodice. U ljubavi je sve kako treba, zadovoljni ste i mirni. Provjerite pritisak.

Jarac

Ako razmišljate o promjeni imidža, sada nije povoljan trenutak. Vrlo brzo ćete se pokajati zbog donijete odluke. Potražite sreću i radost u odnosima sa drugima, ne u ogledalu. Očekuje vas interesantan susret sa nekim koga znate godinama, samo nikada niste imali prilike da se bolje upoznate.

Vodolija 

Pokušavate da napravite planove za put, ali nekako vam se ne da. To je siguran znak da odustanete. Javite se prijateljima koje već duže vrijeme zapostavljate. Prijaće vam druženje. Razmislite o promjeni rutine. Neophodna vam je fizička aktivnost, vi ste osoba  koja ne može da miruje.

Ribe

Morate da izađete iz tog začaranog kruga u kome krivite sve druge za svoje neuspjehe. naprečac otpisujete ljude, a u stvari ste i vi krivi za razmirice. Ne vrti se svijet oko vas, ako se ne uklopite samo ćete patiti. Smanjite unos kolača i slatkiša.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime