Bali Beg je još jednokm sve očarao i muškarce ali i žene!!! Pogledajte njegov čuveni ples od kojeg ćete da padnete na dupe !!!!

Svi ga znamo pod ikenom Bali Beg jer je ta uloga obilježiila čitavu njegovu karijeru i zaista jeste tako. Bali Beg je bio njegov najveći uspije u životu. On se poslednjih dvije godine povukao iz javosti jer su njegove zadnje uloge bile jao loše i nisu ni u pola ostvarivale pažnju kao njegova uloga čuvenog bali bega.

Osim što se povukao iz javnosti na internetu su osvanule slike gdje se vidi da se on dosta zapustio i da više od starog bali bega možemo vrlo malo očekivati.

Ali njegovu ljepotu i šarm rijetko što da može nadmašiti jer je on još jednom pokazao zašto je smatran najljepšim muškarcem svijeta.

@burakozcivit 🔥🔥🔥🔥🔥Harmandali Zeybek°°°#harmandalızeybeği #BurakÖzçivit #turkishstar #actor #model #handsome #BurakOzcivit #likeforlikes #instalikes #hilights

Geplaatst door Burak Ozcivit fans club op Dinsdag 9 oktober 2018

on u je u jednoj od emisija rekao da se osjećao sasvim depresivno i da nije htio puno da izlazi u javnost, međutim sve je t demantovao sa svojim čuvenim plesom, na koji su ponovo sve žene pale.

Izgleda odlično kao nekada.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *