Mirza Teletović je još 2018. godine prodao svoju vilu nekadašnjem saigraču iz Milwaukee Bucksa Giannisu Antetokounmpu za 1,8 miliona dolara, a madridski list AS objavio je i fotografije s detaljima iz unutrašnjosti luksuznog doma Grka.

Antetokounmpo je tada kupio vilu koja se nalazi u River Hillsu, predgrađu Milwaukeeja, od sadašnjeg predsjednika košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Teletović je, dok je igrao u Bucksima, živio u prelijepoj vili koja, između ostalog, ima šest spavaćih soba, sedam toaleta, veliki bazen, vinski podrum, teretanu, sobu za igrice…

Zanimljivo, Giannis Antetokounmpo je živio do 2018. u stanu koji je dijelio s majkom, jednim od braće i djevojkom. Sve to dvije godine nakon što je potpisao novi četverogodišnji ugovor s Bucksima vrijedan 100 miliona dolara, što pokazuje da se nije razbacivao, uprkos astronomskoj plati, piše AS.

Podsjetimo, Antetokounmpo je sa svojim Milwaukee Bucksima prije nekoliko dana osvojio titulu NBA prvaka, a proglašen je i za MVP-a finalne serije u kojoj su Bucksi s 4:2 bili bolji od Phoenix Sunsa.

NE PROPUSTITE
ŽERAR OGORČEN "Prvenstvo nema nikakvog smisla, niti koristi"

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime